Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek7:30 - 17:00

Szombat7:30 - 13:00

Telefonszám:

+36 70 627 0990

Cím:

Kisvárda, Mátyás király út 107.
(Kiss B. Kereskedelmi Kft. mögött)

E-mail:

info@autobox.hu

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő Ügyfelünk!

Gépjárművek gőz tisztítását tudjuk vállalni előre egyeztetett időpontban.

A száraz gőz tisztítás megoldást jelent a vízmegtakarításban és a környezetbarát gőzös autómosásban. A hővel kombinált nyomás olyan erőteljes tisztítási megoldás, amely máshoz nem hasonlítható módon oldja le a szennyeződést, olajat, kátrányt, madárszennyezést és a fanedvet, Takarítson meg időt és pénzt a rugalmas és gyors mobil rendszerrel és széleskörű felhasználási lehetőségekkel.

A gőz biztonságos és felhasználóbarát technológia, amely nem károsítja az autók fényezését helyes használat esetén. A gépjárművek fényezése időjárásnak ellenálló és a szélsőséges hideget és hőt egyaránt kibírja hosszútávon. A gőz hőmérséklete az autó felszínén függ a gőzpisztoly fúvóka és a felület közötti távolságtól.

A víz univerzális oldószerként ismert.Még a hegyek is leolvadnak a víz munkája által. “Száraz Gőz” a víz mikrocseppjeit tartalmazza, amelyek hozzácsatlakoznak a kezelt felületen lévő szennyeződéssel, visszatartva és elkerülve a levegőbe jutásukat.

  1. Nem károsítja a felületet, a telített gőzzel kezelt felületeket a termál hősokk nem károsítja.
  2. Vizet takarít meg, korlátozott a vízfelhasználás: cca1 liter/óra minden kilowattra számolva, szemben az 1500-2000 liter/óra mennyiséggel, ha vízsugaras berendezést használunk.
  3. Környezetbarát, egy sokkal gazdaságosabb és környezetbarátabb technológia, mivel valójában a tisztító szerhasználat szükséglete az esetek 20% ban, szemben a hagyományos módszer 100%-os igényével.
  4. Nincs szennyeződési kockázat, biztonságos módszer a kezelő számára, akinek nincs olyan szennyeződési kockázat mint a hagyományos módszerek esetében vagy alacsony vagy magas nyomású vízcsapoknál
  5. Elektromos részek tisztítása, tisztítás lehetősége az elektromos panelek, csatlakozók, motorblokkok, hűtők vagy elektromos részek köszönhetően a víz mikrocseppek korlátozott jelenlétének a hő miatti és a gyors száradásnak.