Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek7:30 - 17:00

Szombat7:30 - 13:00

Telefonszám:

+36 70 627 0990

Cím:

Kisvárda, Mátyás király út 107.
(Kiss B. Kereskedelmi Kft. mögött)

E-mail:

info@autobox.hu

Ajánlatkérés

Banner Akkumulátorok

Az osztrák Banner akkumulátorok minőségét nemzetközi szinten elismerik. A Banner világ gépjárműiparának vezető képviselői számára szállít akkumulátorokat - például a Banner az Audi, BMW, VW, Chrysler vagy MAN akkumulátor beszállítója.

Exide Akkumulátorok

Az EXIDE egyidejűleg biztosít nagy energiasűrűséget, magas kapacitásértéket és nagy indítóáramot, mindezeket egy akkumulátorban.

Magas indítási teljesítmény és megbízhatóság jellemzi, minden időjárási körülmények között. Nagy teljesítményű diesel és benzines motorokhoz. Magasfokú és luxus felszereltségű (gyári alap + opcionális kiegészítő) gépjárművekhez.

Electric Power Akkumulátorok

Zárt, gondozásmentes indítóakkumulátor.

Az Electric Power akkumulátorok jellemzői:

  • hosszú élettartam: a számítógéppel tervezett ólomrácsok, az alkalmazott polietilén tasakszeparátor valamint a rázásálló kivitelnek köszönhetően
  • bármilyen időjárási viszonyok közepette is megbízható, folyamatos, kiváló minőség
  • ütésálló edényzet
  • kimagasló indítóáram a központosan elhelyezett lemezzászló és az alacsony belső ellenállás miatt
  • Az ólom-kalcium technológia alkalmazása a 100Ah alatti telepeknél biztosítja a minimális vízfogyasztást és önkisülést. Ebből következik, hogy kalcium akkumulátorok teljesen karbantartás-mentesek (nem igényelnek vízutántöltést) ellenben a hagyományos típusokkal szemben.